NCD-Nederland

Partner van NCD Internationaal

De gaventest

De gaventest van Schwarz is in Nederland heel bekend geworden. De uitvoering hiervan is geheel vernieuwd, de basis is echter dezelfde gebleven.

De gaventest kent nu twee gedeelten. Deel 1 is het boek De drie kleuren van jouw gaven. Deel 2 is een eTest. Je krijgt bij het boek twee codewoorden/tokens waarmee je de test twee keer kunt uitvoeren. Je kunt de gaventest ook zonder boek uitvoeren. Het codewoord/token dat je daar voor nodig hebt is echter duurder dan het boek waar je 2 tokens bij krijgt. Het is dus goedkoper en beter om het boek ook aan te schaffen. Wel wordt er korting gegeven als een gemeente meerdere tokens tegelijk aanschaft. Hierbij moet je echter minstens 250 tokens aanschaffen wil je goedkoper uit zijn dan bij het boek. Bij het boek is het mogelijk om met 2 personen gebruik te maken van het token.

Voorbeeld uitslag gaventest

De gaventest kan nu ook als kring of gemeente gedaan worden. Hierbij krijgt u een persoonlijk resultaat maar ook als kring/gemeente. Ook zijn er meer hulpmiddelen beschikbaar gekomen om daadwerkelijk met je gaven aan de slag te gaan.

Link naar de gaventest.¬†Let op, u moet hier eenmalig een account aanmaken. Op het moment dat u de gaventest start wordt u doorverwezen naar de pagina om een token te kopen als er op dit account nog geen tokens¬†beschikbaar zijn. Onder het kopje “bladwijzer” (boekenlegger uit het boek) kunt u de code invoeren die op de boeklegger staat. Hierna krijgt u twee tokens toegewezen op uw account.

© 2024 NCD-Nederland

Thema door Anders Norén