NCD-Nederland

Partner van NCD Internationaal

De 3 kleuren van jouw gaven

Wil jij je geestelijke gaven zo volledig mogelijk gebruiken?

De 3 kleuren van jouw gaven is de internationale standaard voor het ontdekken en ontwikkelen van geestelijke gaven. Uitgaande van het karakter van God kiest de auteur drie kleuren: groen, rood en blauw.
Dit boek laat zien hoe je geestelijke gaven op een authentiek trinitarische wijze in kunt zetten.

Waar richt je jouw energie op om je bediening zo vruchtbaar mogelijk te maken.http://ncd-nederland.nl/de-gaventest/

Wil je meer weten over de drie kleuren van jouw gaven?  klik hier…

Wil je het boek kopen? klik hier…..

Bij aankoop van het boek krijg je twee toegangscodes voor het invullen van een e-test. Deze staan op een boekenlegger die bij het boek hoort. Controleer dus na de levering direct of u de boekenlegger ook gekregen hebt. Deze krijgt u van de leverancier van de boeken.

Voor de gaventest ga naar www.3colorworld.org en log daar in met een account dat u zelf eenmalig aanmaakt. Als u de gaventest start wordt doorverwezen naar de pagina om een token te kopen. Hier kunt de toegangscode uit het boek gebruiker onder het kopje “bladwijzer” (boekenlegger uit het boek). Na invoeren van de code krijgt u op uw account twee tokens toegewezen.

Lees meer

Hieronder klikt u door naar de internationale site: www.ncd-international.org. Op deze site vindt u o.a. een overzicht van alle boeken van NCD in verschillende talen.

© 2024 NCD-Nederland

Thema door Anders Norén